​Få et gratis synstjek hos os

Billigere end andre værksted​

Servicerer 50 biler månedligt​

Gratis synstjek af bil første gang du kommer

Hos CR-Auto i Ullerslev nær Nyborg, Kerteminde og Langeskov tilbyder vi gratis synstjek af bil, første gang du kommer med din bil. Kunderne er altid i højsædet, og derfor finder vi det naturligt at tilbyde gratis synstjek.

Flere fordele ved at benytte vores gratis synstjek af bil

En personbil skal synes første gang, når den bliver 4 år. Derefter bliver bilen indkaldt til syn hvert andet år. Jo ældre bilen er, jo større er sandsynligheden for, at bilen ikke kan klare et syn. Ofte er det slet ikke nødvendigt at ordne noget, når folk kommer til et syn.

Dog er der også slitage på nyere biler såsom dæk, bremser og lignende, og jo ældre biler bliver, jo flere småting kan der dukke op. De fleste ting kan hurtigt ordnes, men vi giver naturligvis et tilbud, hvis der skal ordnes noget.

Der er flere fordele ved at benyttes vores tilbud om gratis synstjek af bil, og den ene er, at du har langt større sikkerhed for, at bilen kan synes. ​Den anden er, at du får tid til at overveje muligheder og alternativer, inden du kører bilen til syn.​

Ring allerede i dag for at bestille tid til et eftersyn

Du er velkommen til at ringe eller komme forbi autoværkstedet, hvis du har spørgsmål, men du kan også bare ringe for at bestille tid til gratis synstjek af din bil. Du kan ringe til os på telefon 22 13 96 76, eller du kan skrive til os på cr@crauto.dk.

 KontaktoplySninger

​CR-AUTO v/Christian Rosengren

Fasanvej 20 (indkørsel fra Solholm)
​5540 Ullerslev


Telefon: 22 13 96 76

E-mail: cr@crauto.dk

CVR nr.: 31996031

Pile ikon  Anmeldelser

"Super god service hver gang. Kan kun anbefale andre at få fikset bilen hos CR-AUTO"

- Frank Mathiasen

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook