Aircon Service

Need help? Call us

22 13 96 76

Aircon service

Mindst en gang årligt

Hos CR-Auto i Ullerslev nær Langeskov, Nyborg og Kerteminde tilbyder vi klimaanlæg og aircon service i biler, varevogne og busser. Det er vigtigt med regelmæssig aircon service, fordi anlægget taber kølemiddel, hvilket kan skade kompressoren, og fordi der opbygges et lag af bakterier, mug og svamp på systemets kølelegeme.

Ring allerede i dag for at bestille tid til et eftersyn

Du er altid velkommen til at kigge ind på værkstedet, hvis du kommer forbi, men du kan også ringe for at bestille tid til aircon service. Du kan ringe til os på telefon 22 13 96 76, eller du kan sende en e-mail til os på cr@crauto.dk.​​

BESTIL TID

Undgå kompressorskader og luftgener med aircon service

Aircon service indgår i et typisk serviceeftersyn, og normalt bør bilen komme til service en gang om året eller mere, men folk kan vælge andre løsninger.

Du bør i al fald sikre dig, at din aircondition eller dit klimaanlæg bliver efterset og tjekket en gang om året.

Vi tjekker normalt en aircondition og et klimaanlæg efter hver 15.000 kilometer eller en gang om året. Det forlænger anlæggets levetid, og du undgår samtidig lugtgener. Derudover anbefaler vi en større aircon service på anlægget hvert andet år.

Der forsvinder omkring 10 % kølemiddel om året. Det kan ske via fordampning gennem slanger og samlinger, men der kan også være en utæthed. Det medfører nedsat ydelse, men det kan også medføre alvorlige kompressorskader med store reparationsudgifter til følge.