Gratis synstjek

Need help? Call us

22 13 96 76

første gang du kommer

Gratis synstjek af bil

Hos CR-Auto i Ullerslev nær Nyborg, Kerteminde og Langeskov tilbyder vi gratis synstjek af bil, første gang du kommer med din bil. Kunderne er altid i højsædet, og derfor finder vi det naturligt at tilbyde gratis synstjek.

Ring allerede i dag for at bestille tid til et eftersyn

Du er altid velkommen til at kigge ind på værkstedet, hvis du kommer forbi, men du kan også ringe for at bestille tid til aircon service. Du kan ringe til os på telefon 22 13 96 76, eller du kan sende en e-mail til os på cr@crauto.dk.​​

BESTIL TID

Flere fordele ved at benytte vores gratis synstjek af bil

En personbil skal synes første gang, når den bliver 4 år. Derefter bliver bilen indkaldt til syn hvert andet år. Jo ældre bilen er, jo større er sandsynligheden for, at bilen ikke kan klare et syn. Ofte er det slet ikke nødvendigt at ordne noget, når folk kommer til et syn.

Dog er der også slitage på nyere biler såsom dæk, bremser og lignende, og jo ældre biler bliver, jo flere småting kan der dukke op. De fleste ting kan hurtigt ordnes, men vi giver naturligvis et tilbud, hvis der skal ordnes noget.

​Der er flere fordele ved at benyttes vores tilbud om gratis synstjek af bil, og den ene er, at du har langt større sikkerhed for, at bilen kan synes.

Den anden er, at du får tid til at overveje muligheder og alternativer, inden du kører bilen til syn.​​

Watch our video

Do you have more questions?

We provide solutions for all vehicle types.

Trust the professionals

Nunc non commodo lectus, ut accumsan neque. Mauris non orci ut lacus aliquam consequat. Vivamus mattis lorem a eros efficitur, non aliquam diam lobortis. Integer lacinia mattis vulputate.

Savings

Over $2000

Maecenas vehicula enim vitae ullamcorper mattis. Nulla vehicula libero risus.

Customers

12600+

Maecenas vehicula enim vitae ullamcorper mattis. Nulla vehicula libero risus.

Support

24/7

Maecenas vehicula enim vitae ullamcorper mattis. Nulla vehicula libero risus.